Začalo sa predsúťažné obdobie mužov a mládeže

MUŽI

Levičania začínajú druhú etapu prípravy na novú sezónu. Do prípravy sa postupne zapájajú hráči, ktorí prechádzajú výberovým procesom a kde v prvých tréningoch a prípravných zápasoch postupne zabojujú o miesto v zostave A-čka. Do tímu pribudli viaceré nové tváre, konkurencia na každý post sa zvýšila, čo je však pre trénera a hlavne pre kolektív iba dobré. Tréner Andrej Výboh sa snaží o to, aby každý post bol zdvojený a hráči sa pobili o miesto v zostave. Musíme byť naozaj silní, lebo nás čaká náročné obdobie. Na ľad muži vykorčuľovali v pondelok 19.7. 2021. V predsúťažnom období odohrajú zaujímavé prípravné zápasy, ako aj novú súťaž Slovenský pohár a domáci hokejový turnaj “MEMORIÁL Ondreja Petráša”. O priebehu a termínoch Vás budeme informovať ako aj o tom, ktorí hráči budú v nasledujúcej sezóne hájiť farby Levického klubu.

Môžeme však už teraz prezradiť, že na domácom ľade v príprave uvidíme v auguste dva tímy z Maďarska a v septembri na hokejovom domácom turnaji “MEMORIÁL Ondreja Petráša” samozrejme mužstvá z domácich líg (HK Považská Bystrica – 1. hokejová liga, HK Trnava – 1. hokejová liga, Reprezentačná U18 – 1. hokejová liga), dovedna zatiaľ päť domácich zápasov, na ktoré sa fanúšikovia už teraz môžu tešiť.

MLÁDEŽ

Ani mládežnícke mužstvá HK Levice nezaháľajú a do prípravy na novú sezónu sa zapoja v pondelok 26. júla 2021 podľa rozpisu jednotlivých kategórii a pokynov trénerov. Ako prvý na ľad v pondelok vykorčuľujú hráči kategórií 7 a 8.ŠHT už o 8:00 hod. a o 18:15 hod. to bude spoločný tréning kategórie KADETI, DORAST, JUNIORI.
V predsúťažnom období odohráme aj zaujímavé prípravné zápasy, ktoré budú rozdelené podľa kategórií zatiaľ s celkami z Partizánskeho, Nových Zámkov a Trnavy. Pripravený je aj trojdňový turnaj Kadetov na domácom ľade a jednodňový taktiež domáci turnaj kategórie 5.ŠHT.

MMo

One comment

  1. Spätné upozornenie: keto taco seasoning

Comments are closed.