Sústredenie juniorov a dorastu v spätnom zrkadle v penzióne Žemberovce.

Aj keď už máme polovicu júla, predsa sa vrátime v čase na koniec júna, kde nás zaujalo sústredenie levického dorastu a juniorov.

Príprava na sezónu 2021/22 začala v prvý májový pondelok. Spoločné mužstvo juniorov a dorastu absolvovalo tréningové jednotky pod vedením trénerov Slavomíra Chlebeca (JUNIORI) a Stanislava Hudeca (DORAST). Nasledovalo sedem týždňov tvrdej každodennej driny, ktoré vyústilo trojdňovým sústredením v Penzióne Žemberovce v dňoch 23.6. až 25.6.2021.. V prostredí tohto penziónu neďaleko Levíc aj vďaka majiteľovi p. Jurajovi Hazuchovi a jeho spolupracovníkom našli ideálne podmienky na trénovanie a zdokonaľovanie pohybových činností v rámci letnej prípravy na suchu – rozhovoril sa tréner dorastu Slavomír Chlebec a ďalej pokračoval: Posilovali sme v rozsiahlom areáli penziónu, kde po namáhavých dňoch chlapci do neskorých večerných hodín využívali aj tenisový kurt, veď počasie nám fantasticky prialo. Vďaka patrí aj futbalistom Žemberoviec, ktorí nám poskytli celý futbalový areál, hlavne p. Petrášovi. Absolvovali sme aj regeneračný pobyt v kúpeľoch Dudince vďaka p. Slavomírovi Brzovi podpredsedovi výkonného výboru HK Levice.

Verím, že aj z mužstva DORASTU a JUNIOROV sa v priebehu súťažného obdobia objavia chlapci, ktorí budú prínosom pre klubový, ale aj slovenský hokej – uzavrel na záver tréner dorastu Slavomír Chlebec.

MMo

One comment

  1. Spätné upozornenie: keto diet heart

Comments are closed.