MLÁDEŽ: Začína príprava na ďaľšiu hokejovú sezónu

Od utorka 06.04.2021 začíname s prípravou všetkých našich mládežníckych družstiev na sezónu 2021/2022.

Tohtoročné tréningy budú špecifické aj vzhľadom na obmedzenia šírenia koronavírusu. Pre našich hráčov sme pripravili možnosť trénovať online cez aplikáciu ZOOM a aj trénovania vonku podľa COVID automatu a pokynov Regionálneho úradu verejného zdravotníctva. Vaši tréneri Vám poskytnú kompletné informácie k tréningom a ich špecifikám.

Čo to pre nás trénerov a vás hráčov hokejového klubu znamená?
V tejto mimoriadnej situácií a v mimoriadnych podmienkach je pre hokejistu dôležité udržiavať sa vo forme.
Od 6.4.2021 začíname s pohybovou aktivitou “PRECHODNÉ OBDOBIE HRÁČA V ĽADOVOM HOKEJI” podľa pokynov trénerov a nimi vypracovaných individuálnych plánov pre každú kategóriu zvlášť. Rozvrh a formu komunikácie si určia tréneri podľa dostupnosti každého hráča a to prostredníctvom sociálnej siete ( FB HK Levice – mládež, Messenger, VIBER a pod.), aby potom keď začneme s tímovým tréningom, sme boli na zaťaženie čo najlepšie pripravení.

Čo to znamená pre vašich rodičov?
Naši tréneri Vám budú k dispozícii denne na telefónnych číslach alebo si zvolia formu sociálnej komunikácie a poradia vám a vašim rodičom ako si udržiavať formu v domácom režime a pritom dodržiavať všetky opatrenia určené štátom. Želajme si, aby to čím skôr prehrmelo a opäť sme sa mohli vrátiť do starých koľají a pracovať tímovo na zlepšení.

Kontakty na trénerov najdete na: KONTAKTY – hklevice

Buďme zodpovední k svojmu zdraviu ale aj k zdraviu druhých!
Nakoľko sa nachádzame v prechodnom období a aby sme aj dodržiavali všetky opatrenia určené štátom volíme netradičnú formu komunikácie a pohybovej prípravy, tak aby sme mohli nabehnúť na letnú prípravu v čo najlepšej kondícii.

TMK HK Levice

2 comments

  1. Spätné upozornenie: auto like tinder
  2. Spätné upozornenie: vegan keto diet

Comments are closed.