SENIORI: Levice doma nezaváhali. Prvý krok splnený, Levičania s plným bodovým ziskom a s istotou v PLAY-OFF.

SHL – 35. kolo

Hokejisti HK Levice zvíťazili v stredajšom domácom zápase 35. kola SHL nad Topoľčanmi 6:1 a zaistili si tak miestenku vo vyraďovacej časti súťaže. V tabuľke sú na šiestom mieste s 50 bodmi. V Leviciach sme mohli vidieť kvalitný zápas, o zápase rozhodla prvá tretina, ktorú sme vyhrali 4:1. Istotu účasti v play-off má aktuálne sedem mužstiev, čo znamená, že voľná je ešte jedna miestenka o ktorú zabojujú na diaľku Skalica a Považská Bystrica. Levičania definitívne uzatvoria svoju postupovú pozíciu v poslednom kole základnej časti v Dubnici.

HK AUTORÁCZ Levice – HC Topoľčany 6:1 (4:1, 2:0, 0:0)
Góly: 1. S. Saliji (A. Sýkora, D. Hajas), 1. A. Sýkora (S. Saliji, Uhnák), 10. Washkurak (Bertuzzi, Hayes), 17. Kolesnikov (Uhnák, S. Socha), 21. J. Štefanka, 30. Bertuzzi (Washkurak)
Rozhodovali: Rojík, Valachovič – Haringa, Šefčík, Vylúčení: 6:6, Presilovky: 1:0, Oslabenia: 0:0, Strely: 33:49, bez divákov.

Priemer celej Levickej zostavy v zápase 35.kola SHL bol 22 rokov. Základ prvého víťazstva v aktuálnej sezóne proti Topoľčanom položili „levi“ tromi presnými zásahmi v prvej desaťminútovke. Dva z nich padli v prvej minúte úvodného dejstva. Tlak domácich v prvej tretine priniesol aj štvrtý gól v 17.minúte v početnej prevahe na 4:1. V zápase sme zazanamenali až piatich dvojbodových „levov“ – Saliji 1+1, Sýkora 1+1, Uhnák 0+2, Washkurak 1+1, Bertuzzi 1+1.

Martin Hrnčár, hlavný tréner Levíc: “Z našej strany to bol tímový výkon. Výborne zachytal Erik Kompas. Hráči dali do toho maximum a všetko podriadili víťazstvu. Aj preto sme si tri body podľa mňa zaslúžili.”

HK Levice/MMo
Foto: HC Topoľčany Thomas Bartos

2 comments

  1. Spätné upozornenie: free white dating sites
  2. Spätné upozornenie: keto buns

Comments are closed.