SENIORI: Levice vyhrali nad Humenným, zápas bol vo vysokom tempe.

SHL – 33. kolo

Hokejisti HK Levice zvíťazili v stredajšom domácom zápase 33. kola SHL nad Humenným 4:1. V tabuľke sú na šiestom mieste so 47 bodmi. V Leviciach sme mohli vidieť kvalitný zápas, v ktorom bolo cítiť, že sa hrá o veľa, vďaka výbornej organizovanej hre oboch mužstiev.

HK AUTORÁCZ Levice – HC 19 Humenné 4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Góly: 33. Bertuzzi (S. Socha), 44. J. McPherson (Bertuzzi, Washkurak), 50. Uhnák (Gubo, J. Štefanka), 58. Hayes
Rozhodovali: Krajčík, Kollár – Číž, Šebeň, Vylúčení: 3:6, navyše Vaško (Humenné) 2+10 za vrazenie na mantinel, Presilovky: 1:1, Oslabenia: 0:0, Strely: 38:28, bez divákov.

Levičania vstúpili do zápasu aktívne, vytvorili si hneď viacero šancí. McPherson v prieniku, Uhnák a Sochu z kruhu. Zápas sme mali dobre rozohraný. Dominovali sme, boli sme jasne lepší. V druhej tretine však prišlo vylúčenie a súper sa dostal do zápasu. Napriek tomu sme hru stále kontrolovali a v druhej polovici zápasu sme vyrovnali. Hokejisti spod Levického hradu tak museli znovu prepnúť na vyššie obrátky a podarilo sa nám zvýšiť vedenie. Záver sme kontrolovali a za stavu 3:1 po odvolaní hosťujúceho brankára sme skórvali do prázdnej brány. Za obetavosť a bojovnosť sme si zaslúžili tri body. Tento tím je mladý s víťazstvom môžeme byť spokojní.

Čakajú nás posledné tri zápasy v ktorých sa rozvrhne umiestnenie v tabuľke, ale aj ktoré mužstvá z dolnej časti tabuľky sa dostanú do play-off.

HK Levice/MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder article
  2. Spätné upozornenie: australian free dating
  3. Spätné upozornenie: keto cornbread

Comments are closed.