SHL: Január nadelil Levičanom až 12 zápasov / šesť sme už odohrali

Dvanásť zápasov za mesiac znamená približne jeden duel každý tretí deň, čo vzbudilo rešpekt aj u Martina Uhnáka„Ejha, bude to pre nás dosť zaberačka,“ reagoval jeden z najskúsenejších levických hokejistov a hneď pripojil „recept na prežitie“: „V takomto nahustenom období bude rehabilitácia dôležitejšia ako inokedy.“ 

O tom, že sa zverenci trénera Jožka Kováčika v janurári poriadne zapotia, svedčí už ich najbližší program – v stredu (20.1.) pocestujú do Trnavy na zápas s „gladiátormi“, v piatok (22.1.) odohrajú doma duel proti Považskej Bystrici, v nedeľu (24.1.) ich čaká vložený zápas – dohrávka 2.kola – znova doma a už druhý krát so Spišskou Novou Vsou. Tri zápasy za päť dní, a to už v stredu (27.1.) na Levičanov čaká opäť domáci duel proti Martinu. V Humennom sa následne predstavíme 29.1.2021 a mesiac január zakončíme domácim zápasom v nedeľu (31.1.), kedy privítame “osemnástku”.

Šesť zápasov na klziskách súperov bude mimoriadne náročných aj z toho pohľadu, že tabuľka sa vďaka minimálnym bodovým rozdielom môže rýchlo a zásadne zmeniť, veď od druhého až po deviate miesto sa v nej osem mužstiev tlačí v rozmedzí deviatich bodov. Od začiatku januára sme si priviezli zo zápasov vonku iba štyri body so štyroch zápasov. Udržať sa v jej hornej polovici je cieľom Levičanov. „Myslím si, že aj vonku vieme zahrať dobre a pokiaľ budeme robiť to čo máme, nejaké body určite privezieme. Potrebujeme ich, lebo tá tabuľka je strašne nabitá,“ skonštatoval Martin Uhnák.

MMo

4 comments

  1. Spätné upozornenie: korean version of tinder
  2. Spätné upozornenie: frauen anschreiben beispiel lovoo
  3. Spätné upozornenie: free online dating wealthy men
  4. Spätné upozornenie: keto diet and high blood pressure

Comments are closed.