SHL: Levice sa vytiahli na Spišiakov

Počas prebiehajúceho týždňa má Slovenská hokejová liga na programe až tri riadne kola, piatkové popoludnie patrilo okrúhlemu dvadsiatemu. Videli sme v ňom desaťgólovú smršť v podaní Vlkov, ďalšie tri body Humenného, bojovnosť Skalice pod novým koučom i ukážkový zápas Levíc.

HK AUTORÁCZ Levice – HK Spišská Nová Ves 3:1 (0:0, 1:0, 2:1)

Góly: 33. Novák (Rácz, Uhnák), 47. Sebrango (Washkurak), 40. Tábi (Bertuzzi, Washkurak) – 43. Černý (Giľák, Dow).
Rozhodovali: Novák, Mĺkvy – Maškulka, Danko, strely: 32:43, vylúčení: 6:7, presilovky: 1:0, oslabenia: 1:0, bez divákov

Levice odohrali opäť ukážkový zápas proti jednému z favoritov súťaže. Tak ako proti Žiline aj v zápase s Novovešťanmi išlo o veľa. Cieľ bol jasný: dotiahnuť sa bodovo na súpera v tabuľke a hrať zodpovedne ako v defenzíve, tak aj v ofenzívnych činnostiach.

Vynikajúca nálada, nadšenie a víťazné oslavy zavládli bezprostredne po konci zápasu v levickej šatni. Tím z metropoli Tekova vo veľmi dôležitom stretnutí zdolal Spišskú Novú Ves a dotiahol sa bodovo na tohto súpera. Navyše Levice aj Spišská Nová Ves majú v pláne odohrať ešte jeden vzájomný zápas so začiatku sezóny, ktorý je zatiaľ odložený.
Čapica pre najlepšieho hráča zápasu putovala z rúk brankára Kompasa na hlavu Taga Bertuzziho. Jeho krajan Donovan Sebrango prvýkrát dohral zápas a pri vlastnom oslabení dokonca skóroval.

HK Levice/MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder box waldorf
  2. Spätné upozornenie: free furry dating
  3. Spätné upozornenie: keto diet for men

Comments are closed.