MLÁDEŽ: Od 19.10.2020 opäť v tréningovom procese!

Trénersko-metodická komisia mládeže HK Levice (TMK) sa na svojom mimoriadnom zasadnutí zaoberala situáciou, ktorá výrazným spôsobom zasahuje do výchovného vzdelávania mladých hokejistov a narúša tréningový proces mládeže v HK Levice. Po dôkladnej analýze aktuálneho stavu TMK vypracovala v súlade s nariadeniami Vlády SR a opatrením č. OLP/8326/2020 ÚVZ SR podrobný manuál a rozpis tréningových jednotiek na ľade pre každú mládežnícku kategóriu až do obdobia pokiaľ sa situácia neuvoľní.

Od Správy športových zariadení sme dostali súhlasné stanovisko k využívaniu zimného štadióna na tréningovú činnosť. Na ľadovej ploche však v jednom okamihu môže byť najviac 6 osôb, preto sme museli spolu s trénermi nájsť najvhodnejšie riešenia ako tréning zorganizovať.

Prosíme preto rodičov o ústretovosť, keďže chceme aby sa všetky deti vystriedali na ľade, tréningy jednotlivých skupín budú kratšie ale o to intenzívnejšie. Veríme takisto, že budete aj zodpovední a nebudete deti posielať na tréningy s respiračnými príznakmi alebo s teplotou a budete dodržiavať všetky opatrenia, ktoré boli nariadené Úradom verejného zdravotníctva. Zároveň prosíme rodičov, ktorých deti sú v školskej karanténe, aby sa tréningov nezúčastňovali.

Platí zákaz vstupu rodičom do priestorov zimného štadióna!!!

Začíname 19.10.2020 raňajším tréningom kategórie 5ŠHT a 6ŠHT už o 06:00 hod. Nasledujú KADETI od 13:45hod., DORAST od 15:30hod. a opäť 5ŠHT a 6ŠHT so začiatkom o 18:45 hod.. Bližšie informácie ako aj spôsob akým bude tréningová jednotka prebiehať Vám poskytnú tréneri jednotlivých kategórií.

Časový rozpis tréningov nájdete na: https://www.sportportal.sk/lad/?q=obsadenost/levice-a/43/2020

TMK HK Levice
Realizačný tím mládeže HK Levice

3 comments

  1. Spätné upozornenie: wetfire tinder cubes
  2. Spätné upozornenie: keto diet pdf

Comments are closed.