COVID-19 kríza: Od októbra budú platiť ďalšie opatrenia.

Opatrenia, ktoré majú zabrániť šíreniu nového koronavírusu, sa sprísnia.

Hokejový klub HK Levice vníma opatrenia, ktoré majú začať platiť od 1. októbra 2020 rozpačito, považuje opatrenia krízového štábu týkajúce sa zákazu hokejových zápasov za nesprávne a nelogické. Chápeme situáciu z pohľadu zdravotného, ale športový kolotoč sa nemôže zastaviť.

Pokiaľ sa hrať od 1. októbra nebude, tak sa to týka aj všetkých mládežníckych kategórií čo preruší rozbehnutý tréningový proces, ktorý je nastavený dlhodobo a vyústiť má práve do súťažných zápasov.

Aktuálne čakáme na vydanie konkrétneho opatrenie Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky pri ohrození verejného zdravia – opatrenie Hromadné podujatia, kde by mal byť oficiálne presne zadefinovaný postup. Do dnešného dňa (30.9.2020) Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky takéto opatrenie ešte nevydal a tak sa aktuálne nevieme vyjadriť, či bude prebiehať aspoň tréningový proces mládeže naďalej a či sa 1.10.2020 stretneme na tréningoch.

Hokejový klub Levice je pripravený na prípadný najobmedzenejší režim a opatrenia s tým súvisiace, ktorý umožní pokračovať v tréningovom procese detí, mládeže a seniorov ako aj riadne rozbehnúť súťaže v jednotlivých ligách.

MMo

11 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder not working 2019
  2. Spätné upozornenie: free online chatting dating
  3. Spätné upozornenie: which dating sites are free?
  4. Spätné upozornenie: why is online dating bad
  5. Spätné upozornenie: asian dating site
  6. Spätné upozornenie: older women dating younger men
  7. Spätné upozornenie: good dating sites
  8. Spätné upozornenie: keto zone diet food list
  9. Spätné upozornenie: keto friendly recipes
  10. Spätné upozornenie: drinks for keto diet

Comments are closed.