KADETI: Rozlúčka s úspešnou sezónou 2019/20. Rozdávali sa aj medaile.

Píše sa dátum 8.marec 2020. Kadeti práve odohrali zápas s družstvom HC ŠKP Bratislava s výsledkom 5:1 pre domácich Levičanov a posilnili si prvú priečku v tabuľke.

Kadetom patrila po 17.kole priebežne prvá priečka tabuľky Nadstavbovej časti O pohár Dáriusa Rusnáka a sú herne dokonca na samotnom vrchole. Zverenci trénera Júliusa Beňuša vyhrali šesťnásť z osemnástich zápasov v Nadstavbovej časti a ukazujú správnosť cesty, na ktorú sa v Leviciach vydali.

V základnej časti družstvo Kadetov odohralo dovedna štrnásť zápasov. Levický KADETI sa po základnej časti v Lige Kadetov vo svojej skupine B umiestnili na siedmom mieste a so 14-tich zápasov získali šesť bodov. Model súťaže a hrací systém určoval účasť v nadstavbovej časti mužstvám, ktoré sa umiestnili na 5. až 9.mieste v základnej časti, pričom mali odohrať spolu 22 kôl o Pohár Dáriusa Rusnáka. Družstvá si body zo základnej časti neprenášali. V nadstavbovej skupine si KADETI zmerali sily s nasledovnými hokejovými mužstvami: Topoľčany, Skalica, HK Bratislava, Ružomberok, Hamuliakovo, ŠKP Bratislava SR – ženy, Detva, Dubnica nad Váhom, Partizánske a Piešťany. Dvanásť tímov sa pobilo o Pohár Dáriusa Rusnáka. Súťaž sa však predčasne ukončila z dôvodu nebezpečnej vírusovej epidémie.

Rozlúčka s úspešnou sezónou 2019/20

Levickí KADETI skončili v predčasne ukončenej sezóne 2019/20 na prvom mieste v nadstavbovej časti o Pohár Dáriusa Rusnáka.
Na rozlúčku boli pozvaní všetci hráči, ktorí nastúpili aspoň na jeden zápas za KADETOV. Pozvánku prijal aj triedny učiteľ 9.ŠHT (KADETI) Vladimír Mosijenko, asistent trénera Patrik Bačkor a tréner DORASTU Slavomír Chlebec. Samozrejme nechýbal hlavný tréner chalanov Július Beňuš, ktorý poďakoval tímu a rodičom za štyri roky práce, odovzdal chalanom pamätné medaile za prvé miesto a symbolicky predal kategóriu do rúk trénera DORASTU Slavomírovi Chlebecovi.

MMo

3 comments

  1. Spätné upozornenie: example tinder profiles
  2. Spätné upozornenie: lovoo standort manuell ändern
  3. Spätné upozornenie: keto hamburger casserole

Comments are closed.