KLUB: Jaroslav Matejov bude asistentom nového trénera HK Levice Kováčika

Náš hokejový kolotoč sa roztáča. Po včerajšom predstavení hlavného trénera A-tímu Jozefa Kováčika prebehlo stretnutie vedenia klubu na ktorom sa preberala otázka asistenta trénera Kováčika.

Pravou rukou nového trénera Kováčika sa stal 46-ročný Jaroslav Matejov.

Bol dlhé roky hráčsky spätý s našim klubom. Je našim srdciarom, ktorý to srdce v zápasoch v našich farbách aj ukázal a pritiahol si tak na svoju stranu masy. Ako hráč bol vo svojom živle, požíval dôveru trénerov, spoluhráčov i okolia. Ako platnému na ľade i v kabíne mu však hokejový osud vinou zdravotných problémov vystavil stopku. Jaroslav Matejov (46) musel svoju hráčsku kariéru náhle ukončiť a obhliadnuť sa po svojej ďalšej hokejovej budúcnosti. A veru urobil dobre. Zvýšil si trénerskú kvalifikáciu, zostal naďalej v šatni mužov, kde strávil pekné roky ako hráč.

Bývalý kapitán A-tímu HK Levice Jaroslav Matejov sa hneď po konci svojej hráčskej kariéry v roku 2013 zapojil aj do klubových štruktúr. Bol pri aktuálne najväčšom úspechu levického hokeja, kde ako hlavný tréner postúpil so svojim mužstvom do prvej hokejovej ligy (SHL). V uplynulej sezóne 2019/20 pôsobil ako asistent trénera.

Jarovi želáme v nadchádzajúcej sezóne 2020/21 aby sa mu aj naďalej darilo na trénerskej lavičke Levického A-tímu a veríme, že tandem Kováčik-Matejov bude žať úspech.

MMo / HK Levice

4 comments

  1. Spätné upozornenie: tinder chat up lines funny
  2. Spätné upozornenie: http://lovooeinloggen.com
  3. Spätné upozornenie: free dating sites for tall people
  4. Spätné upozornenie: basics of keto diet

Comments are closed.