SZĽH/KLUB: Osem nových inštruktorov, Základný cieľ – viac detí

Zosúladenie rozvojových aktivít v prospech hokeja a otváranie nových možností spolupráce verejného, súkromného a tretieho sektora na regionálnej úrovni – to je úloha regionálneho inštruktora. Zameriavajú sa najmä na rozvoj a kvalitu tréningového procesu, počet organizovaných tréningov, možnosti rozvoja hráčov aj v súvislosti s vykonávaním iných športov.

Medzi úlohy regionálnych inštruktorov patrí pomoc klubom s tréningovým procesom či vyvíjanie podporných aktivít, ktoré budú mať pozitívny vplyv napríklad na výkonnostný rast mladých hokejistov. Po novom by mali regionálni inštruktori tráviť v kluboch viac času.

Regionálni inštruktori sú tu pre kluby. Chceme, aby sa ich tréneri pýtali, čo má ako fungovať, čo je dobré a čo nesprávne. Na druhej strane je dôležité, aby im inštruktori poskytovali spätnú väzbu na vykonanú prácu,“ povedal Roman Sýkora riaditeľ oddelenia rozvoja klubov SZĽH.

Počas série výberových konaní vybral Slovenský zväz ľadového hokeja spomedzi všetkých uchádzačov osem mien, ktoré budú vo svojich regiónoch nositeľmi súčasnej vízie slovenského hokeja. Nachádzajú sa medzi nimi viacerí bývalí reprezentanti i tréneri. Medzi úspešnými kandidátmi figurujú aj Július Beňuš a Marcel Ozimák.

Zoznam regionálnych inštruktorov

Hokejový región Regionálny inštruktor
Bratislava Michal Šťastný
Trnava Dušan Milo
Nitra Marcel Ozimák
Trenčín Roman Tvrdoň
Žilina Radovan Somík
Banská Bystrica Július Beňuš
Prešov František Štolc
Košice Jiří Bicek

MMo/HK Levice/SZĽH

4 comments

  1. Spätné upozornenie: meeting someone from tinder
  2. Spätné upozornenie: 100 free dating sites for seniors
  3. Spätné upozornenie: top 10 adult dating sexsearching
  4. Spätné upozornenie: carb manager keto diet app

Comments are closed.